«Частные объявления»

Продам піч Pyrotron Кантрі з варильною поверхнею тип 01, ТМ RUD в Днепре [Днепропетровске]

Продам піч Pyrotron Кантрі з варильною поверхнею тип 01,  ТМ RUD

Продам піч Pyrotron Кантрі з варильною поверхнею тип 01, ТМ RUD

Пропонуємо купити піч-булер"ян «Кантрі» кКД печі складає більше 76
Конвекційні печі-булер" вартість печей при цьому однакова, " розташована на задній стінці печі, Потужність — 10,4 кВт.
високу потужність і економічність. (Булер’ян) ян Pyrotron Руд П-00 з варильною поверхнею є високоефективними опалювальними приладами для автономного опалення житлових і комерційних приміщень об зварювання напівавтоматом на промисловому роботизованому комплексі. Що є додатковим ребром жорсткості.
ємом до 200 м3. «Піротрон» забезпечує екологічність, високий ККД, труба погнута на дорновому трубогибі з ЧПК без овалізаціі і звужень в місцях згину зі сталі марки 08 КП діаметром 76 мм.
тобто за ті ж гроші Ви отримуєте піч з більшою потужністю і можливістю обігріву більшої площі. «Піротрон» відмінною особливістю печей Pyrotron Кантрі на другій стадії пічні гази повністю згорають,
з доставкою по Україні. Брикети, дрова, деревні відходи тощо. На першій стадії паливо тліє і виділяє пічні гази, % за рахунок двофазного згорання палива. Прилад працює на твердому паливі: завдяки цьому одного завантаження бункера вистачає для безперервного опалення протягом 6 частина повітропроводів системи дожигу пічних газів –12 годин.
виробництва Руд Екзост Сістем у порівнянні з печами інших виробників є велика економічність і потужність при аналогічних габаритних розмірах. Унікальна запатентована система допалювання пічних газів
Наш адрес: Дніпро, ул. Вул. Велика Діївська, 545
Объявление актуально: в Днепре [Днепропетровске]
Людмила
Телефон: Телефон 1: +380732732002 Телефон 2: +380662846133 Телефон 3: +380506382021
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Продам піч Pyrotron Кантрі з варильною поверхнею тип 01 ТМ RUD»
Это моё объявление